Behöver du anlita en Målare?

Fyll i dina kontaktuppgifter direkt på våran hemsida,
vi återkommer med offert.

Offertförfrågan - Klicka här

Målare i Uddevalla, Stenungsund & Kungälv.

Vi målar i hela Trestad med Uddevalla, Vänersborg & Trollhättan.

BT Måleri har målare i Uddevalla, Stenungsund & Kungälv. BT Måleri har målat i många år nu! Våra 10 målare har mellan 10 – 30 års yrkeserfarenhet av måleri och sammanlagt blir det enormt mycket erfarenhet. Vi på BT Måleri har valt ut de bästa målarna så därför kan vi lova dig att de alltid kommer att göra ett bra jobb! Sedan kan du njuta av resultatet.

Våra målare är alltid noga med att välja rätt färg och kulör eftersom slutresultat är viktigt. Och de kommer gärna med förslag på vad som kan passa bäst för just ditt hem. Rätt färgsättning kan vara lika viktig som hur själva målningsarbetet utförs, speciellt utomhus på stora fasader.

En viktig del i en målares yrke är att kunna se hur helheten kommer att bli när det är klart. Vi på BT Måleri i Uddevalla har målare som utför måleritjänster i hela Västsverige.

För professionell målning inomhus – anlita BT Måleri

Målare i Uddevalla, Stenungsund, Kungälv – hela Västsverige

Målning inomhus kan innefatta möbler, lister, tak, väggar, trappor eller garagegolv. Det är bara fantasin som sätter stopp för vart du vill ha lite ny färg! I många fall räcker det med att måla om istället för att byta ut saker. Alla målare på BT Måleri i Uddevalla målar alltid noggrant men samtidigt effektivt.

Anlita BT Måleri i Uddevalla för professionell målning utomhus

Och BT Måleri målar även utomhus! Behöver du kanske ny färg på fasaden, taket eller husgrunden? Kontakta BT Måleri! Utvändig målning bör man inte vänta med för länge eftersom färgen håller ditt hus friskt och fasaden behålls väderbeständig. Innan vi målar gör våra målare först ett grundligt förarbete med allt som krävs av fasadtvätt och skrapning samt grundmålning.

Vi utför måleriuppdrag för privatpersoner, företag och kommuner. Målare från oss målar både ute och inne. Och de målar både stort och smått! För nybyggnation eller renovering – BT Måleri i Uddevalla målar för ett hållbart resultat!

Målare i Uddevalla • Stenungsund • Kungälv

Varmt välkommen som kund hos BT Måleri! Kontakta oss
Snabbanslutning