Behöver du anlita en Målare?

Fyll i dina kontaktuppgifter direkt på våran hemsida,
vi återkommer med offert.

Offertförfrågan - Klicka här

BT Måleri – för tapetsering

För målare & tapetsering i Uddevalla, Kungälv, Stenungsund, Trollhättan & Vänersborg.

När det ska tapetseras hemma eller på arbetsplatsen är det mycket att tänka på för att få ett bra slutresultat. Det är en konst att tapetsera men BT Måleri har ett gäng med 10 st duktiga målare som alla har mellan 10 och 30 års yrkeserfarenhet och de sätter gärna upp tapeterna åt dig! BT Måleri utgår från Uddevalla men målar och tapetserar i hela Västsverige, från Kungälv och Stenungsund till hela Trestad med Uddevalla, Vänersborg & Trollhättan

Målarna på BT Måleri kan hjälpa dig med att göra ett bra tapetval för varje rum utefter färglära och mönster. Som till exempel att en ljus tapet kan få ditt lilla rum att kännas rymligare medan mörka, mönstrade tapeter oftast passar bättre i ett stort rum. Våra målare är insatta i tapettrender men önskar du mer klassiskt moderna väggar så har vi såklart bra tips även för det!

BT Måleri utför sitt jobb med alla olika tapetmärken och tapetsorter. Tapeterna kan ni antingen köpa själva i butik eller genom oss. Köper ni tapeter genom oss får ni ta del av det bra pris som vi har!

Smidig tapetsering av BT Måleri

När tapeterna är utvalda är det dags för underarbete och sedan uppsättning. Innan vi på BT Måleri sätter igång har vi räknat på tapetåtgång för att undvika onödigt spill och valt ut rätt limsort för att det ska bli hållbart och snyggt. Vi på BT Måleri gör alltid ett grundligt förarbete med spackling och slipning och vi tar hjälp av de rätta verktygen för att säkerställa toppkvalitet på alla de tapetseringsjobb som vi utför.

Kontakta BT Måleri för tapetsering i ditt hem eller på arbetsplatsen

Slipp sneda våder, kladdigt lim, blåsor och en mönsterpassning som aldrig passar. BT Måleris målare tapetserar åt dig snyggt och snabbt!

Kontakta oss redan idag!

För målare & tapetsering i Uddevalla, Kungälv, Stenungsund, Trollhättan & Vänersborg

Snabbanslutning